Aanmelden

Aanmeld procedure

Bij WelBewust Psycholoog geld een aanmeldwachttijd van 1-2 weken en een behandelwachttijd van 1-3 weken.

Afspraken kunnen plaats vinden door de week en buiten kantooruren. Alle dagen en tijden zijn mogelijk in overleg. Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan uw wensen.

U kunt zich aanmelden voor een psycholoog op advies van uw huisarts, POH-GGZ (praktijkondersteuner van de huisarts) of een andere verwijzer zoals een arbo/bedrijfs-arts.

Als u zich op eigen initiatief aanmeldt vinden wij het belangrijk dat u met uw huisarts overlegt. Voor vergoeding van de behandeling door uw zorgverzekeraar is een verwijsbrief van de huisarts voor Generalistische Basis GGZ noodzakelijk.

Informatie over vergoedingen en afspraken vindt u onder Vergoeding. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een samenwerking en gaan graag met u ann de slag.

Aanmelden bij WelBewust Psycholoog in Utrecht kan enkel via deze formulier. Als de formulier niet werkt kunt zich aanmelden per e-mail via info@welbewustpsycholoog.nl. De praktijk is via de mail bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.45 en 17.00 uur.

U kunt altijd met ons overleggen over een verwijzing door de huisarts of over het hulpaanbod binnen de praktijk. Mail gerust voor meer informatie. Informatie over vergoedingen en afspraken vindt u onder Vergoeding. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een samenwerking en gaan graag met u ann de slag.

Ben je ooit eerder in therapie geweest??

Nee, ik heb nog nooit therpay gehad bij WelBewust Psycholoog.

Nieuwe Aanmelding

Maak hier direct je account aan en je aanmelding is compleet. 

Ja, ik heb al therpay gehad bij WelBewust Psycholoog.

Heraanmelding

Maak hier direct je account aan en je aanmelding is compleet.