Aanmelden WelBewust Psycholoog Utrecht

Bij WelBewust Psycholoog Utrecht zijn er geen wachtlijsten. Dit betekent dat u direct terecht kunt voor een afspraak.

Afspraken kunnen plaats vinden door de week en buiten kantooruren. Alle dagen en tijden zijn mogelijk in overleg. Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan uw wensen.

U kunt zich aanmelden op advies van uw huisarts, POH-GGZ (praktijkondersteuner van de huisarts) of een andere verwijzer zoals een arbo/bedrijfs-arts. Als u zich op eigen initiatief aanmeldt vinden wij het belangrijk dat u met uw huisarts overlegt. Voor vergoeding van de behandeling door uw zorgverzekeraar is een verwijsbrief van de huisarts voor Generalistische Basis GGZ noodzakelijk.

Informatie over vergoedingen en afspraken vindt u onder Vergoeding. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een samenwerking en gaan graag met u aan de slag.

Aanmelden kan telefonisch via telefoonnummer 06-45669019, of per e-mail via info@welbewustpsycholoog.nl. De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:45 en 17:00 uur. Bij geen gehoor kunt u een bericht achterlaten en bellen wij u zo snel mogelijk terug.

U kunt altijd met ons overleggen over een verwijzing door de huisarts of over het hulpaanbod binnen de praktijk. Neem dus gerust contact op voor meer informatie.

Aanmelden WelBewust Psycholoog Utrecht

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?

MENU