De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8:45 en 17:00 uur.

Indien niet direct opgenomen wordt, kunt u de voicemail inspreken en bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Mocht u ons niet direct treffen en er sprake zijn van spoed, neemt u dan binnen kantoortijden contact op met uw huisarts en buiten kantoortijden met de huisartsenpost.

Contact Psycholoog Utrecht

Voor overige vragen kunt u ons bellen of een e-mail sturen via het onderstaande contactformulier.

  Telefoon

  Telefoon : 030-2074447

  E-mail

  info@welbewustpsycholoog.nl

  Direct Aanmelden

  Klik hier om je direct aan te melden

  WelBewust Psycholoog Utrecht heeft twee praktijklocaties. Afspraken kunnen zowel online als op een van de locaties plaatsvinden.

  Praktijk Leidsche Rijn

  Willem Frederik Hemanstraat 252, 3544 KP Utrecht

  Praktijk 't Zand

  Parkzichtlaan 214, 3544 MN Utrecht

  Bij WelBewust Psycholoog Utrecht streven we naar korte wachttijden. Hieronder vindt u meer informatie over de actuele wachttijden.

  Afspraken zijn mogelijk binnen en buiten kantooruren.

  Aanmeldingswachttijd: het aantal weken tussen het maken van een eerste afspraak en het moment dat die afspraak plaatsvindt.
  Behandelingswachttijd: het aantal weken tussen de intake en de start van de behandeling.

  Voor een intakegesprek en voor behandeling in de Basis GGZ bij WelBewust Psycholoog Utrecht gelden de volgende wachttijden per vestiging:

  Beeldbellen Therapie

  Aanmeldwachttijd: 0 - 1 week
  Behandelwachttijd: 0 - 1 week

  Praktijk Binnenstad

  Aanmeldwachttijd: vanaf 4 weken
  Behandelwachttijd vanaf 4 weken

  Praktijk Leidsche Rijn

  Aanmeldwachttijd: vanaf 4 weken
  Behandelwachttijd vanaf 4 weken

  Bovenstaande wachttijden zijn voor behandeling in de Basis GGZ en gelden per: 28 november 2022

  We hanteren een aanmeldstop voor de zorgverzekering Zilveren Kruis, en de bijbehorende labels. Dit komt doordat we geen budget meer hebben van deze zorgverzekeraars.

  Cliënten verzekerd bij de volgende zorgverzekeraars kunnen zich aanmelden en daarvoor hebben wij direct plek: CZ, ONVZ (inclusief VvAA, PNOzorg, Jaaah), Caresq (Aevitae), ENO, Zorg en Zekerheid, a.s.r., Ditzo, Aon student insurance, vergoeding via European Health Insurance Card (EHIC), DSW (inclusief in Twente en Stad Holland) VGZ (inclusief Bewuzt, Unive, ZEKUR, IZZ, IZA en UMC) en Menzis (inclusief Anderzorg, Hema en PMA).

  Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

   

  De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. U kunt evenwel geen rechten ontlenen aan eventuele fouten of tussentijdse veranderingen.

  Heeft u vragen?

  Wij werken met terugbel afspraken. U kunt een voicemail achterlaten of via het contactformulier een terugbel afspraak maken.

  U kunt zich ook direct Aanmelden via het online Inschrijfformulier.