Psycholoog A. Martis

IMG_1120

Ayelle Martis

Psycholoog

Groepstherapie

 • Master orthopedagogiek
 • Narrative coaching
 • CGT(cognitieve gedragstherapie) basis en vervolgcursus
 • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
 • TFCBT (Traumagerichte cognitieve gedragstherapie)

Registraties en lidmaatschappen

 • NVO

Soms is het leven net een rubiks kubus. Dat is die kubus met die 6 verschillende gekleurde vlakken. Telkens wanneer je een vlak af hebt en aan het tweede vlak wilt beginnen, lijkt het onmogelijk om het eerste vlak in tact te houden. Iedereen reageert anders op dit soort situaties. De één blijft het lang en gefocust proberen en vergeet alles om zich heen. Een ander krijgt stress of raakt gefrustreerd. Je kan je afvragen of het je ooit zal lukken en als het lukt, was dat dan de snelste manier of kan het nog beter?
Het leven biedt dit soort puzzels aan de lopende band op allerlei vlakken. Ik wil je dan ook uitdagen om samen te gaan kijken naar jouw puzzel en welke strategieën jij daarvoor gebruikt. Samen kunnen we dan onderzoeken of we de puzzel vlak voor vlak gaan oplossen, of misschien wel eerst een vlak door elkaar moeten husselen om een ander vlak op orde te krijgen. In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodat je het meeste uit je behandeling kunt halen. Ik werk met verschillende methodes, werk met jou samen en vind niks gek. Soms zal ik je uitdagen en dan weer ondersteunen, afhankelijk van wat je nodig hebt.
Eaup is mijn bedrijfsnaam en het staat voor stromend water. Ik wil jou helpen om de gebieden waar jij in vastloopt en stil bent komen te staan, weer in beweging te brengen.

Beschikbaarheid;

Maandag t/m donderdag middag

Vrijdag middag en avond

 • Beeldbellen

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

THERAPIEËN

.
Cognitieve Gedragstherapie
Mindfulness based Cognitieve Gedragstherapie x
Positieve Psychologie
EMDR
COMET x
Acceptance and Commitment Therapy x

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?