Iedere psycholoog bij WelBewust Psycholoog Utrecht openbaart vrijwillig haar kwaliteitsstatuut.

GGZ organisaties van patiënten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars hebben gezamenlijk het model GGZ Kwaliteitsstatuut ontwikkeld en aangeboden aan het Zorginstituut Nederland voor opname in het Kwaliteitsregister. Op 29 maart 2016 heeft de raad van bestuur van Zorginstituut Nederland besloten het model kwaliteitsstatuut voor de ggz als een professionele standaard op te nemen in het register op grond van artikel 66b van de Zorgverzekeringswet (Zvw, het Register).

Beschikbaarheid;

Ik werk face to face op de NobelStraat op maandagmiddag en -avond, en op zaterdag eind van de ochtend tot eind van de middag.

Beeldbellen op dondermiddag.

 • Beeldbellen

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

THERAPIEËN

.
Cognitieve Gedragstherapie
Mindfulness based CGT
EMDR
Positive Psychologie
ACT
COMET
psycholoog Utrecht

Anneke Sookhoo

Psycholoog

Opleidingen

 • Masters Psychologie, RU Leiden
 • GZ-psycholoog, RINO
 • EMDR basis
 • Hypnose basis
 • Propaedeuse geschiedenis, RU Leiden

Registraties en lidmaatschappen

 • NIP Basisaantekening Psychodiagnostiek

De stap naar een psycholoog maken vergt veel. Jezelf helemaal bloot geven aan een vreemde is niet eenvoudig. Daarom zijn vertrouwen en veiligheid heel belangrijk voor mij. Je kan alles kwijt bij mij, niks is te gek. Ik zet me in voor je voor je en samen werken we ann de verbetering van je situatie, waarbij eveneens je probleemoplossend vermogen wordt vergroot zodat je ook voor de lange termijn mogelijke problemen aankan.

Ik heb ruim 25 jaar een eigen praktijk gehad in Frankrijk, waar ik met jongeren, echtparen en individuele cliënten en groepen heb gewerkt. Ik heb ervaring met klachten als depressie, angst, trauma, verslaving, relatieproblemen, verlies en rouw, migratieproblematiek, fobieën, en persoonlijkheidsproblemen.

De laagdrempeligheid bij Welbewust Psycholoog spreekt mij aan. De cliënt wordt vooropgesteld, en zo snel mogelijk dmv wetenschappelijk verantwoorde methodes geholpen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?