In de behandeling gebruik ik elementen uit de cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, ACT en probleemoplossend denken. Daarbij vind ik het belangrijk  dat sessies worden toegespitst op jouw behoeften en hulpvraag; iedereen is uniek en heeft andere behoeftes als het gaat om het ontvangen van hulp. Hier kijk ik graag samen met je naar.

Beschikbaarheid;

Woensdag

Donderdag

THERAPIEËN

Therapiën
Cognitieve Gedragstherapie
Acceptatie en Commitment Therapie
Positieve Psychologie
Probleemoplossende therapie
COMET
image

Bo Bottenberg

GZ-psycholoog i.o.

Soms weet je even niet meer hoe je jezelf kan helpen, word je overspoeld door gedachten en gevoelens en ervaar je de controle kwijt te zijn. Ik help je graag om weer orde in je hoofd te krijgen, door samen te onderzoeken waar je klachten vandaan komen, door je een luisterend oor te bieden, met je mee te denken en een ander perspectief te bieden. Ik vind het belangrijk dat je door middel van de therapie nieuwe inzichten krijgt en uiteindelijk genoeg zelfvertrouwen voelt om zelfstandig verder te kunnen, door te ervaren dat je jezelf steeds beter leert begrijpen en helpen. Ik ga de therapie graag samen met je aan, waarbij ik je help  antwoorden te vinden op vragen die je nu zelf niet beantwoord krijgt. Ik vind het belangrijk dat je je in de therapie op je gemak voelt. Je zal merken dat ik oprecht geïnteresseerd ben, je graag wil begrijpen en met je meedenk, maar wellicht ook confronterend kan zijn als ik denk dat dat belangrijk is om patronen te doorbreken. Daarnaast is er ruimte om samen te lachen en hoop ik vooral dat je jezelf durft te zijn.

Ik ben opgeleid in de klinische psychologie en momenteel in opleiding tot GZ-psycholoog. Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan met behandeling in de basis- en specialistische GGZ waarbij ik cliënten met angstklachten, depressie, zelfbeeldproblematiek, dwang, ADHD en gedragsproblematiek heb behandeld. Daarnaast heb ik ervaring in het uitvoeren van diagnostisch onderzoek naar onder andere de persoonlijkheid, ADHD en autisme.

Heeft u vragen of wilt u ons persoonlijk spreken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?