In mijn behandeling maak ik gebruik van een combinatie van verschillende technieken vanuit evidence-based behandelwijzen als Cognitieve Gedragstherapie, Acceptatie en Commitment Therapie, EMDR en mindfulness.

Iedere psycholoog bij WelBewust Psycholoog Utrecht openbaart vrijwillig haar kwaliteitsstatuut. GGZ organisaties van patiënten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars hebben gezamenlijk het model GGZ Kwaliteitsstatuut ontwikkeld en aangeboden aan het Zorginstituut Nederland voor opname in het Kwaliteitsregister. Op 29 maart 2016 heeft de raad van bestuur van Zorginstituut Nederland besloten het model kwaliteitsstatuut voor de ggz als een professionele standaard op te nemen in het register op grond van artikel 66b van de Zorgverzekeringswet (Zvw, het Register).

Kwaliteitsstatuut van Mevr. E. Witteveen kunt u hier vinden.

Beschikbaarheid;

Maandagochtend en -middag, Nobelstraat

Dinsdagochtend en -middag, Parkzichtlaan

Woensdagochtend en -middag, Nobelstraat

Donderdagochtend en -middag, Nobelstraat

 • Beeldbellen

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

THERAPIEËN

.
Cognitieve Gedragstherapie
Mindfulness based Cognitieve Gedragstherapie
Positieve Psychologie
EMDR
COMET x
Acceptance and Commitment Therapy X
Eva linkedin

Eva Witteveen

Psycholoog

Opleidingen

 • Bachelor Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam
 • Master Klinische Psychologie, Universiteit Leiden
 • Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie, Fortagroep
 • Basis- en verdiepingscursus Acceptance and Commitment Therapy, ACT - EMDR Centrum
 • Basiscursus Acceptance and Commitment Therapy, Adelante Academy
 • Basiscursus EMDR, Take Off Support
 • Basiscursus Schematherapie, Cure & Care Development

Registraties en lidmaatschappen

 • Psycholoog NIP, Lid NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
 • NIP Basisaantekening Psychodiagnostiek

Holistische mensvisie: de mens wordt als een geheel gezien, waarbij lichamelijke, psychologische, sociale en spirituele facetten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Ik kan mij erg vinden in deze visie en dit vormt dan ook de basis voor mijn werk als psycholoog. Ik vind het belangrijk om de mens als geheel te zien, en niet slechts te focussen op de klachten waarmee iemand zich aanmeldt. Een andere essentiële basis voor de behandeling vormt voor mij de behandelrelatie. Het is belangrijk dat je je op gemak voelt, een gevoel van veiligheid ervaart en ruimte voelt om gedachten en gevoelens te delen. Vanuit deze basis kunnen we vervolgens samen aan de slag gaan.

Tijdens de behandeling zullen we samen onderzoeken waar je vastloopt, welke factoren van invloed zijn op je klachten, wat tot nu toe wel en niet heeft gewerkt, waar je naar toe zou willen en wat er op dit moment in de weg staat om daar te komen. Hierbij zullen we aandacht besteden aan gedachten, overtuigingen, gedrag, coping, gevoelens en waarden. Ook zullen we altijd kijken naar jouw persoonlijke krachten, die in ieder van ons aanwezig zijn, en hoe deze het beste in te zetten.

In de jaren na het afronden van mijn studie Klinische Psychologie ben ik werkzaam geweest op de afdeling medische psychologie in het ziekenhuis en in een multidisciplinair revalidatiecentrum voor chronische pijnklachten. Hier heb ik waardevolle ervaring op mogen doen in het behandelen van stemmingsklachten, angstklachten, trauma, verwerking- en acceptatieproblematiek, negatief zelfbeeld en stressgerelateerde klachten.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?