Beschikbaarheid;

Oproepbasis

 • Beeldbellen

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

THERAPIEËN

Therapiën
Cognitieve Gedragstherapie
Mindfulness bases Cognitieve Gedragstherapie
Positieve Psychologie
EMDR
COMET
Acceptance and Commitment Therapy
Screenshot 2020-02-21 at 11.21.53

John Kersten

Klinisch psycholoog

Opleidingen

 • Master klinische psychologie - Universiteit Utrecht
 • Klinisch psycholoog / psychotherapeut opleiding - de Waag
 • EMDR-therapeut en -supervisor
 • Schematherapeut
 • Lid NVRG
 • Supervisor en leertherapeut NVP
 • Docent beroepsopleiding psychotherapeut

Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-registratienummer: 79059936025
 • Psychotherapeut, BIG-registratienummer: 99059936016
 • AGB-code behandelaar: 94010710

Sinds mijn afstuderen in 1995 ben ik werkzaam als hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb ruim twintig jaar ervaring en sinds 2010 heb ik een eigen praktijk voor volwassenen. Ik heb gewerkt in diverse settings, de verslavingszorg, forensische zorg en bij de RIAGG (Regionale Instelling voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg). Ik richt mij vooral op het behandelen van trauma-, depressie- en angstklachten. Ik ga graag zo kort als het kan, maar zo lang als nodig is te werk. Ik ga te werk met gedragstherapie, EMDR en schematherapie. Ik heb een betrokken houding, geduld, humor en vooral erg veel plezier in mijn werk.

Kwaliteitsstatuut van Dhr. J. Kersten kunt u hier vinden.

Heeft u vragen of wilt u ons persoonlijk spreken?

Laat dan uw telefoonnummer achter en u wordt door WelBewust Psycholoog Utrecht zo snel mogelijk teruggebeld.

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?