klachten, als gevolg of oorzaak van psychische klachten. Belangrijk bij het aanpakken hiervan vind ik ook jouw krachten. Want je hebt vaak meer in huis dan je denkt om je probleem aan te gaan!  Hierbij geloof ik in een aanpak van de kern van het probleem, en ik zie dit graag in het geheel van jouw leven en verleden. Daarmee streven we naar een verbetering op lange termijn. Soms moet je iets nieuws leren om over de hindernis te kunnen nemen, soms moet je iets vinden wat je al in je hebt. Ik ga deze zoektocht graag met je aan!

Beschikbaarheid

Online (dagen worden nader bepaald)

 • Beeldbellen

  0%
 • E- health

  0%

THERAPIEËN

Therapiën
Acceptatie en Commitment Therapie
CGT
Positieve Psychologie
Foto CV

Milou Smit

GZ-psycholoog

Opleidingen

 • Bachelor Psychologie
 • Honours college Sociale Wetenschappen
 • Master Medische Psychologie
 • GZ-opleiding

Registraties en lidmaatschappen

 • NIP
 • NVGzP
 • BIG-nummer: 09932084225
 • AGB-code: 94113148
Ik geloof in psychologische behandeling waarbij een goede werkrelatie op de eerste plek staat. Hierin ben ik gedreven om jou te begeleiden in het oplossen van je probleem. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en naar jou als persoon. Daarom geloof ik in een afgestemde behandeling op maat, die ook past bij jouw specifieke vraag. Met een open, eerlijke visie streef ik dan ook naar een behandeling die bij jou past, en tegelijkertijd bewezen effectief is in de wetenschap. Samenwerken om iets te bereiken is wat mij hierin drijft.
 
Ik ben gestart met de opleiding psychologie in Utrecht, waarna ik de master Medische psychologie in Tilburg volgde. Daarin heb ik zowel geleerd over behandeling en diagnostiek bij psychologische problematiek, als grondslagen van de geneeskunde. De samenwerking tussen lichaam en geest staat hierin centraal; dat is dan ook iets waar ik heel erg in geloof. Ik denk dat gezondheid als geheel moet worden gezien.  Na het afronden van deze master heb ik in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Ik heb gewerkt met kinderen, jongeren, (jong)volwassenen, en ouderen. Hierbij vind ik het betrekken van hun naasten ook vaak erg belangrijk. Je probleem heb je immers niet alleen! De mensen in je omgeving kunnen soms een rol spelen in het instandhouden van de klachten, maar ook in de oplossing. 

Je kan bij mij terecht met verschillende problemen. Bijvoorbeeld; angst, stemmingsproblematiek of depressie, verwerking van een gebeurtenis, trauma, of negatief zelfbeeld. Ook weet ik dus veel van lichamelijke

Heeft u vragen of wilt u ons persoonlijk spreken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?