Psycholoog S. Awwad

Foto-visitekaartje-768x1024

Sarwey Awwad

Psycholoog

Opleidingen

 • Bachelor Psychologie, Universiteit van Utrecht
 • Master Clinical Psychology, Universiteit van Utrecht

Registraties en lidmaatschappen

 • LOGO-verklaring
 • Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Mijn naam is Sarwey en ik werk sinds 2021 bij Welbewust Psycholoog. Ik wist al een lange tijd dat ik psycholoog wilde worden, vanwege mijn nieuwsgierigheid naar de mens en de wens om anderen te helpen. Wat mij vooral kenmerkt als psycholoog, is mijn empathie en betrokkenheid. Ik kan goed luisteren en zal de behandeling afstemmen op jouw hulpvraag en doelen. Verder vind ik het belangrijk om een veilige en vertrouwde behandelrelatie te creëren, zodat je alle ruimte voelt om je gedachten en gevoelens te delen. De behandeling is een samenwerkingsrelatie en deze zullen we samen vormgeven, waarbij ik altijd opensta voor jouw ideeën en feedback.

Ik behandel vooral angst- en stemmingsklachten bij studenten en starters. Deze doelgroep heeft regelmatig te maken met grote levensveranderingen, identiteitsvragen, prestatiedruk, twijfels en onzekerheid. Als psycholoog wil ik je graag helpen je uitdagingen aan te gaan, vrolijker in het leven te staan en jezelf te ontwikkelen. Een mens is meer dan de opsomming van zijn klachten; iedereen bezit zelf de kracht om zijn uitdagingen te overwinnen. Een psycholoog biedt simpelweg de tools die het makkelijker maken.

De therapie van waaruit ik het meest werk is cognitieve gedragstherapie. Bij deze therapie ligt de focus op het identificeren en doorbreken van belemmerende denk- en gedragspatronen, waardoor negatieve emoties zoals angst of somberheid verminderen. Tijdens de behandeling werken we zowel aan de bewustwording van belemmerende patronen, als het opbouwen en versterken van positieve gedachten en gedragingen. Dit doen we met een mix van inzicht gevende theorie en praktische oefeningen, die ook na de behandeling toepasbaar blijven. Met de nieuwe tools op zak hoop ik dat je je vrijer en zelfverzekerder voelt, en zelfstandig aan jezelf kan blijven werken!

 • Beeldbellen

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

THERAPIEËN

.
Cognitieve Gedragstherapie
Mindfulness based Cognitieve Gedragstherapie
Positieve Psychologie
EMDR x
COMET x
Acceptance and Commitment Therapy x

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?