Ik heb ervaring in het kijken naar de krachten en mogelijkheden van clienten, ondanks hun problematiek, lichamelijke- of cognitieve aandoeningen. Hierbij hanteer ik een persoonlijke aanpak, waarbij ik steunend en soms confronterend ben. Daarnaast is er altijd ruimte voor humor, zo sta ik zelf ook in het leven.

Iedere psycholoog bij WelBewust Psycholoog Utrecht openbaart vrijwillig haar kwaliteitsstatuut. GGZ organisaties van patiënten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars hebben gezamenlijk het model GGZ Kwaliteitsstatuut ontwikkeld en aangeboden aan het Zorginstituut Nederland voor opname in het Kwaliteitsregister. Op 29 maart 2016 heeft de raad van bestuur van Zorginstituut Nederland besloten het model kwaliteitsstatuut voor de ggz als een professionele standaard op te nemen in het register op grond van artikel 66b van de Zorgverzekeringswet (Zvw, het Register).

Kwaliteitsstatuut van Mevr. T. Labanowski kunt u hier vinden.

 • Beeldbellen

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

THERAPIEËN

.
Cognitieve Gedragstherapie
Mindfulness based Cognitieve Gedragstherapie
Positieve Psychologie
EMDR X
COMET
Acceptance and Commitment Therapy
Psycholoog Utrecht

Timmy Labanowski

GZ-Psycholoog

Opleidingen

 • Bachelor Psychologie, Radboud Universiteit Utrecht
 • Master Neuropsychologie, Radboud Universiteit Utrecht
 • Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog
 • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) basisopleiding EMDR Centrum Nederland
 • Acceptance and Commitment Therapy basisopleiding ACT Centrum Nederland
 • Opleiding E-mail en Chatten in de hulpverlening – RINO Groep
 • Incompany training Agressiehantering binnen patiëntencontact

Registraties en lidmaatschappen

 • Gezondheidszorgpsycholoog, BIG-nummer: 99920735925
 • NIP Basisaantekening Psychodiagnostiek
 • EMDR therapeut – Psycholoog Utrecht
 • ACT-therapeut – ACT Centrum
 • AGB-code behandelaar: 94101699

Als psycholoog die met uiteenlopende problematiek heeft gewerkt, blijft voor mij altijd voorop staan dat het contact met mijn cliënten goed is. Dit is de basis voor een goede therapie. Er moet een vertrouwensband zijn om naast een steunende aanpak, ook ruimte te hebben voor confronterende gesprekken. Niet voor niets wordt de stap gezet om professionele hulp te zoeken. Het is belangrijk dat er ruimte is voor de wensen van de cliënt. Samen moeten we hetzelfde doel voor ogen hebben zodat we echt efficiënt te werk kunnen gaan.

Ik ben opgeleid tot Neuropsycholoog, dat wil zeggen dat ik mij in eerste instantie gespecialiseerd heb in het werken met cliënten met Niet- Aangeboren- Hersenletsel (NAH). Binnen deze specialisatie werkt men veel oplossingsgericht; kijken naar wat cliënten wèl kunnen en hoe ze om kunnen gaan met bepaalde beperkingen. Persoonlijkheidsfactoren en psychische klachten hebben hierop tevens veel invloed, waardoor ik ervaring heb in het behandelen van brede psychische klachten van burn-out, depressie tot trauma. Daarnaast heb ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog voltooid, waarin ik mij nog meer heb kunnen verdiepen in het behandelen van verscheidene psychische problematiek.

Ik heb ervaring in het kijken naar de krachten en mogelijkheden van cliënten, ondanks hun problematiek, lichamelijke- of cognitieve aandoeningen. Hierbij hanteer ik een persoonlijke aanpak, waarbij ik steunend en soms confronterend ben. Daarnaast is er altijd ruimte voor humor, zo sta ik zelf ook in het leven.

Ik heb gewerkt binnen een ziekenhuis, binnen de specialistische GGZ en ook binnen een kleinere praktijk voor zowel psychische- psychosomatische- als NAH klachten. Wat mij aanspreekt aan een kleinere praktijk zoals Welbewust psycholoog, is de persoonlijke aanpak en de mogelijkheid flexibel mee te gaan met de cliënt. Dit is wat mij betreft de toekomst van de zorg. Bereikbaarheid via internet sluit hier naadloos op aan.

Ik haal plezier uit het uitzoeken van de achtergrond van de problematiek van ieder individu. Daarom pas ik elementen van verschillende methodieken toe, ieder mens is ten slotte uniek. Hierbij maak ik gebruik van elementen uit dynamische psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment therapy en oplossingsgerichte therapie. Om een vertrouwensband te krijgen met clienten ben ik er van overtuigd dat in het contact een authentieke, open houding van belang is.

Heeft u vragen of wilt u ons persoonlijk spreken?

Laat dan uw telefoonnummer achter en u wordt door WelBewust Psycholoog Utrecht zo snel mogelijk teruggebeld.

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?