Beschikbaarheid;

Oproepbasis

 • Beeldbellen

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

THERAPIEËN

Therapiën
Cognitieve Gedragstherapie
Mindfulness based Cognitieve Gedragstherapie
Positieve Psychologie
EMDR
COMET
Acceptance and Commitment Therapy
Screenshot 2020-02-21 at 15.41.13

Tekleh Zandi

Psychiater

Opleidingen

 • Artsendiploma, Universiteit van Utrecht
 • Specialistische psychiatrie, GGZ Altrecht
 • Graad Doctor, Universiteit van Amsterdam
 • Wetenschappelijke studie onder psychotische patiënten, UMC Utrecht
 • Plaatsvervanger geneesheer directeur GGZ Centraal

Registraties en lidmaatschappen

 • Psychiater, BIG-registratienummer: 39052284601
 • AGB-code behandelaar: 03068414
 • Lid van de Nederlandse Vereniging van Psychiatrie (NnVP)
 • Lid van de VUP
 • Lid van de klachtencommissie van GGZ Centraal

Ik heb al een jaren werkervaring als een psychiater. Mensen met een goede en deskundig gestelde diagnose en daarop afgestemde behandeling zetten al een grote stap richting herstel zonder dat daar altijd een langdurige behandeling bij een GGZ instelling voor nodig is. Zelfs bij ernstige psychiatrische aandoeningen is het voor de patiënt en zijn/haar familie van groot belang om zo snel mogelijk duidelijk en helder te weten wat er precies te doen valt en wat de mogelijkheden zijn. Vage uitspraken vergen alleen maar kracht en energie van alle betrokkenen. Deskundige, betrokken en persoonlijke zorg is hierbij cruciaal.

Wanneer het nodig is werk ik graag samen met verschillende professionals uit de eerste- en tweedelijns zorg.

Diagnostiek is cruciaal bij psychiatrische problematiek. Psychiatrische aandoeningen kunnen in de regel niet door iedere hulpverlener eenvoudig op basis van klachten worden vastgesteld. Nu bij psychiatrische stoornissen geen beeldvormende of laboratoriumonderzoeken mogelijk zijn is een zo goed mogelijk diagnostisch gesprek essentieel. Farmacotherapie bij psychiatrische aandoeningen is ingewikkelder dan het lijkt. Bij een keuze van de juiste medicijnen kan een niet-passende dosis van medicatie het gewenste effect daarvan weglaten. De noodzaak van psychotherapie moet tijdig worden vastgesteld. Hiervoor is psychiatrische expertise nodig om op tijd de gepaste aanpassingen aan de behandeling goed te laten verlopen. Herstel kijkt niet alleen naar wat iemand aan stoornissen (gedachten, gevoelens en gedragingen) mankeert maar ook naar hoe iemand in elkaar zit (gedachten, gevoelens en gedragingen). Hierbij is het zeer belangrijk om niet alleen de tekortkomingen te achterhalen maar ook iemands krachten en kwaliteiten ten einde de mogelijke problemen te compenseren.

Kwaliteitsstatuut van Mevr. T. Zandi kunt u hier vinden.

Heeft u vragen?

Wij werken met terugbel afspraken. U kunt een voicemail achterlaten of via het contactformulier een terugbel afspraak maken.

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?