Iedere psycholoog bij WelBewust Psycholoog Utrecht openbaart vrijwillig zijn kwaliteitsstatuut.

GGZ organisaties van patiënten, zorgaanbieders en zorgverzekeraars hebben gezamenlijk het model GGZ Kwaliteitsstatuut ontwikkeld en aangeboden aan het Zorginstituut Nederland voor opname in het Kwaliteitsregister. Op 29 maart 2016 heeft de raad van bestuur van Zorginstituut Nederland besloten hetmodel kwaliteitsstatuut voor de ggz als een professionele standaard op te nemen in het register op grond van artikel 66b van de Zorgverzekeringswet (Zvw, het Register).

Kwaliteitsstatuut van Mevr. L van Lynden kunt u hier vinden.

Beschikbaarheid;

Maandagochtend en -middag, Parkzichtlaan

Dinsdagochtend en – middag, Parkzichtlaan

Woensdagmiddag, Beeldbellen

Woensdagavond, Nobelstraat

 • Beeldbellen

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

THERAPIEËN

.
Cognitieve Gedragstherapie
Mindfulness based Cognitieve Gedragstherapie
Positieve Psychologie
EMDR x
COMET
Acceptance and Commitment Therapy x
Foto Lotte

Lotte van Lynden

Psycholoog

Opleidingen

 • Bachelor Psychologie, Universiteit Utrecht
 • Master Clinical Psychology, Universiteit Utrecht

Registraties en lidmaatschappen

 • LOGO-verklaring

Ik ben Lotte en sinds 2020 werkzaam bij WelBewust Psycholoog, waar ik met veel plezier werk. De meeste cliënten die ik zie, zijn studenten of starters. Bij deze levensfase komt veel kijken en worden er veel keuzes gemaakt, waardoor deze periode best moeilijk kan zijn. Ik kan mij hierin goed inleven en help je graag deze uitdagingen aan te gaan.

 

In mijn contact met cliënten vind ik een goede behandelrelatie essentieel. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij en zal de tijd nemen om een gevoel van vertrouwen en veiligheid te creëren tijdens onze gesprekken. Dit doe ik met een open, betrokken houding en gelijkwaardige communicatie.

 

In onze gesprekken zullen we uitgaan van jouw hulpvraag en behandeldoelen waardoor de behandeling precies op jou wordt afgestemd. Ik zal met name werken met technieken vanuit de cognitieve gedragstherapie. Dit is de meest effectieve behandelmethode voor verschillende psychische klachten, zoals angst- en stemmingsklachten. Tijdens de behandeling zullen we stilstaan bij belemmerende gedachten en gedrag. Deze zullen we middels praktische oefeningen veranderen naar helpende gedachten en gedrag zodat jij je weer beter gaat voelen. De oefeningen waarmee ik werk, kun je ook na onze gesprekken in blijven zetten zodat je kunt blijven werken aan een duurzame mentale gezondheid.

 

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?