Zoekt u een psycholoog in Utrecht?

WelBewust Psycholoog Utrecht is een psychologiepraktijk voor Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ. We maken gebruik van twee locaties in Utrecht. In het centrum van Utrecht en in Utrecht Leidsche Rijn. Wij bieden behandeling voor psychische klachten. Ook behandelen wij psychische klachten gerelateerd aan lichamelijke klachten. Verder bieden we psychologische ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling. Bij ons zijn (jong)volwassen vanaf 18 jaar welkom. Bij WelBewust Psycholoog werken we volgens de regelingen van het GGZ.

Psycholoog Utrecht
Psycholoog Utrecht

Team

imke

Imke Sonneveldt

Administratief medewerkster
Psychologie aan de Universiteit Utrecht
Als administratief medewerkster is het mijn taak cliënten vanaf hun eerste ontmoeting met WelBewust Psycholoog Utrecht op hun gemak te stellen. Samen met mijn collega Anna Visser, verzorg ik de administratie en het cliëntencontact.

Psycholoog Utrecht

Massy Wahab

Manager bij WelBewust Psycholoog
Business coach
Ik zet mij als manager van WelBewust Psycholoog met veel enthousiasme in om hoge kwaliteit te bieden aan al onze cliënten. Verder streef ik naar een goede afstemming van werkzaamheden bij onze collega’s.

psycholoog utrecht

Anna Visser

Office manager
Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool Deventer. Het is geweldig om bij WelBewust Psycholoog te werken omdat het een innovatieve praktijk is vol met mooie mogelijkheden en kansen. Mijn taken zijn de administratie, het cliëntencontact en organisatorische activiteiten.

IMG_20190822_140811_02

Strahinja Kosanovic

Stagiair bij WelBewust Psycholoog

Ik zet mij als stagiair van WelBewust Psycholoog met veel enthousiasme in om de interne en externe communicatie te verbeteren.

Psychologen WelBewust Psycholoog Utrecht

M. Kamphuis Praktijkhoudster en GZ-psycholoog
B. Delfstra GZ-psycholoog
T. Labanowski GZ-psycholoog
A. Sivarajah GZ-psycholoog
A. Galli GZ-psycholoog i.o.
J. Egas Repáraz GZ-psycholoog
T. Reuneker GZ-psycholoog
F. Zeven Psycholoog
J. de Ruiter GZ-psycholoog
M. Burgersdijk GZ-psycholoog
T. van Kouteren GZ-psycholoog
E. Witteveen Psycholoog

Visie & Missie

Kwalitatief hoogstaande zorg, innovatief behandelen en zo kort als mogelijk.

Visie cliënt

We gaan hierbij uit van de eigen kracht en kwaliteiten van cliënten en hun eigen zelfgenezend vermogen. Alles is al in de cliënt aanwezig. We sterken het positieve en functionele dat er al is en zetten dit tevens in om het disfunctionele te doorbreken en veranderen. Dit betekent dat wij je tools en handvatten aanleren om je eigen te maken en te kunnen voortzetten na een behandeltraject.

Persoonlijke benadering en behandeling op maat. Wij werken hierbij met de meest effectieve en efficiënte behandelmethodieken en zetten hierbij nieuwste technieken, zoals digitale zorg, in. Niet alleen gericht op het verminderen van klachten, maar het verbeteren van de kwaliteit van leven, bewustwording, zelfinzicht en meer controle over je eigen leven, op de lange termijn.

Leren hoe je zelf met je klachten, mindset/gedachtengang en inrichting van je leven kan omgaan en daarmee controle over je eigen leven hebben.

Visie praktijk

WelBewust Psycholoog wil een wezenlijke bijdrage leveren aan het bevorderen van de mentale gezondheid van mensen op een structureel niveau. De praktijk staat voor een vlotte organisatie zijn, met goed opgeleide professionals, in staat de hoogste kwaliteit en de meest innovatieve en wetenschappelijk gefundeerde behandelmethoden aan te bieden. Naar de mening van de praktijkleiding moet zorg toegankelijk, persoonlijk en betaalbaar zijn,  gericht op de toekomst. Wij willen iedere relatie inspireren met onze visie en geloven in het delen van kennis en ervaring.

Missie

WelBewust Psycholoog Utrecht staat voor een persoonlijke benadering, innovatieve zorg en kwaliteit volgens de laatste wetenschappelijke standaarden,  op maat voor de cliënt, met als basis de meest effectief gebleken behandelmethoden.

Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Met opties voor online behandeling en flexibele praktijk uren, kan dit waar en wanneer iemand daar behoefte aan heeft; in de praktijk, vanuit de eigen omgeving, zowel overdag, of buiten de kantooruren. Wij beogen niet alleen de klachten te reduceren, maar ook een positieve mentale gezondheid te bevorderen en daarmee een structureel resultaat in de geestelijke gezondheid te bewerkstelligen en terugval daarbij te voorkomen. Laagdrempeligheid en geen wachtlijsten vinden we daarbij essentieel.

Heeft u vragen of wilt u ons persoonlijk spreken?

Laat dan uw telefoonnummer achter en u wordt door WelBewust Psycholoog Utrecht zo snel mogelijk teruggebeld.

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?