Hulp bij Mentaal Verzuim
Bedrijfspsycholoog

Hulp bij Mentaal Verzuim Bedrijfspsycholoog

Wij bieden psychologische interventies aan uw werknemer

Welbewust Bedrijfspsycholoog biedt ondersteuning bij het beheersen van mentale problemen en actief werken aan duurzaam herstel. Onze interventies kunnen ook preventief worden ingezet bij de eerste tekenen van klachten, om zo langdurig verzuim te voorkomen. Bedrijfpsycholoog met kennis en ervaring.

hand met een hart, psychologische hulp

0

Cliënten Behandeld
pictogram dat 8 jaar ervaring vertegenwoordigt

0

Jaar ervaring sinds 2015
pictogram dat psychologische afspraken vertegenwoordigt

0

Afspraken per maand
Bedrijfspsycholoog, Werkpsycholoog

0

Behandelaren GZ/KP/PT psychologen

Welbewust Bedrijfspsycholoog biedt oplossingen aan voor drie verschillende doelgroepen

Thuis

Voor medewerkers die gedeeltelijk of volledig afwezig zijn. // //////// ////// ///// ///// ////// ///// //////// //// /// /// //// /// ////////////////////////

Werk

Gericht op medewerkers die momenteel aan het werk zijn en gezond willen blijven op mentaal gebied.

Risico

Voor medewerkers die een risico lopen om uit te vallen. // ///// /////// /////// /////////// ////// // //////////////////////

Wij werken samen met werkgevers naar preventieve zorg

Stap 1

Aanmelding van uw medewerker

Stap 2

Persoonlijke Intake met 1 van onze GZ-psychologen

Stap 3

Trajectvoorstel op basis van de Intake

 

Stap 4

Start traject

Stap 5

Afronding traject en evaluatie

Welbewust werkt samen met werkgevers om de focus te verleggen van curatieve zorg (begeleiding van medewerkers die al verzuimen) naar preventieve zorg (begeleiding van medewerkers die een risico lopen om uit te vallen). Dit doen we door middel van vroegtijdige interventies, die gemakkelijk toegankelijk zijn en beperkt waar mogelijk worden toegepast, maar stevig ingrijpen waar nodig. Het resultaat hiervan is dat er minder zware interventies nodig zijn, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten. Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen.

Zowel Face to Face als video bellen met een Bedrijfspsycholoog

Wij zijn een landelijk opererend team en bedienen heel Nederland, van Groningen tot Maastricht. Wij streven ernaar om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn met redelijke reistijden. Door de coronacrisis hebben we echter geleerd om op afstand te werken en dit heeft ons de mogelijkheid geboden om onze aanpak te heroverwegen. We hebben gemerkt dat fysieke gesprekken niet altijd noodzakelijk zijn voor een succesvol traject. Bij elk individueel traject zullen wij samen met de cliënt een passende vorm vinden die het beste werkt. U kunt erop vertrouwen dat wij ons hier volledig voor inzetten.

Bedrijfspsycholoog met kennis en ervaring

Ons team onderscheidt zich door zowel kennis als ervaring. Wij werken met GZ-psychologen, psychotherapeuten, klinische psychologen en psychologen met wetenschappelijk onderbouwde modellen en vragenlijsten. Voor ons is ervaring niet alleen gerelateerd aan professionele ervaring, maar ook aan levenservaring. Door deze combinatie van kennis en ervaring kunnen wij ons profileren als een volwaardige gesprekspartner voor onze cliënten. Tijdens onze trajecten maken we gebruik van verschillende methodieken en interventies, zoals:

 • E-health / Online Therapie
 • Groepstherapie
 • Cognitieve Gedragstherapie
 • EMDR
 • COMET
 • Mindfulness Based Cognitieve Gedragstherapie
 • Acceptance and Commitment Therapy
 • Positieve Psychologie
 • Schemagerichte therapie

Verbinding maken met een werkpsycholoog

Bij onze trajecten nemen wij ruimschoots de tijd voor onze cliënten en bieden we waar nodig extra aandacht. Wij zijn van mening dat het leggen van een verbinding tussen cliënt en therapeut van essentieel belang is voor het succes van het traject.

Aanmelden en vergoeding - Geen Wachtlijst

Start tarieven Tarief ex BTW
Intake op locatie of video-intake € 299
Preventieve (stress) coaching, sessie 1 uur € 159
Psychologische herstelbegeleiding, sessie 1 uur € 179
Herstelkracht analyse door fysiotherapeut en bedrijfspsycholoog € 655
Terugval preventie (3 sessies) € 549
Long Covid "Focus Mentale Klachten" traject (8 sessies) € 1.500
High Impact Coaching, sessie 1 uur € 215
High Impact Coaching, sessie 1,5 uur € 299
EMDR-behandeling, sessie 1 uur € 179
EMDR-behandeling, sessie 1,5 uur € 259
Driegesprek (werkgever – werknemer – psycholoog) € 369
Coaching-pakket (7,5 uur coaching en afstemming doel met werkgever) € 1.299

Psycholoog verdient zichzlef terug. Door tijdig de regie te pakken en een bedrijfspsycholoog in te schakelen, kan de werknemer sneller herstellen en effectief terugkeren naar het werk. Dit bespaart werkgevers juist kosten.

Welbewust Bedrijfspsycholoog biedt een aantal voordelen. Onze psychologen richten zich op werkhervatting en bevordering van het functioneren, omdat wij geloven dat dit essentieel is voor een snel herstel. Bovendien geven onze psychologen advies over hoe herstel bevorderd kan worden en terugval voorkomen kan worden. Dit is zowel voor de werkgever als werknemer voordelig.

Wij hebben geen wachtlijsten voor bedrijfspsychologie, uw client kan binnen 1 week aan de slag.

Wij werken samen met werkgevers naar preventieve zorg

Hier onder vindt u een aantal ervaringen van cliënten die sessies hebben gehad met Welbewust Bedrijfspsycholoog. Deze cliënten hebben toestemming gegeven hun ervaringen met u te delen.

Vrouw, 34 jaar

Ik heb de burn-out behandeling van Welbewust als heel positief ervaren. De ervaringen die ik daaruit heb gehaald zijn goed doorgevoerd in mijn dagelijks leven. Het resultaat van mijn behandeling is dat ik goede handvatten heb gekregen om zelf verder te gaan met het proces van helen.

Vrouw, 47 jaar

Het was een heel ontspannen en fijne behandeling. De behandeling was effectief en ik vond het online gedeelte van de behandeling zeer prettig en toepasselijk. Ik hard gewerkt aan mezelf, met als gevolg dat ik nu om weet te gaan met mijn sociale angst.

Man, 41 jaar

Dankzij de coaching van Welbewust heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en ben ik sterker uit een zware periode gekomen. Een fijn coachtraject tijdens/aan het eind van mijn burn-out meet een bedrijfspsycholoog. Veel begrip en compassie tijdens de gesprekken, waardoor er weer meer stappen gezet kunnen worden naar werk.

Vrouw, 31 jaar

Een hele fijne praktijk waar je door EMDR therapie de juiste tools krijgt om persoonlijke dingen te verwerken. Heel dankbaar voor de sessies en hulp die ik hier heb gekregen.

Aanmelden WelBewust Bedrijfspsycholoog Utrecht

  Na het indienen van het formulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  Therapieën Werk Psycholoog

  Heeft u vragen?

  Vraag een terugbelverzoek aan door op de knop hieronder te klikken!

  Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.