Vacature Lid Clientenraad

Vacature Lid Clientenraad

Vacature Lid Cliëntenraad

Vacature: Word lid van onze cliëntenraad!

Heb jij ideeën of tips over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Lijkt jou het fijn om eens samen te komen met andere cliënten binnen onze praktijk? En samen te discussiëren over hoe wij ons beleid kunnen optimaliseren? Wil jij graag een steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van onze behandelingen?
Solliciteer dan op de vacature Lid van de Cliëntenraad!

Wat is de clientenraad?

De cliëntenraad bestaat uit een groep cliënten die af en toe samenkomen om te praten over de behandeling die zij krijgen bij Welbewust Psycholoog. Tijdens deze bijeenkomsten wordt onder andere besproken hoe deze behandeling ervaren wordt, wat prettig is aan de behandeling en wat eventueel anders zou kunnen.

Functieomschrijving en beloning

Wij hechten er veel waarde aan dat cliënten inspraak hebben in de manier waarop wij onze werkzaamheden organiseren. Zodra jij je aansluit bij de cliëntenraad draag je bij aan de bevordering van de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast kun je, door met andere cliënten in contact te komen en ervaringen te delen, steun en herkenning bij elkaar vinden. Als je lid wordt, kom je eens per half jaar naar een bijeenkomst waar het overleg plaats zal vinden, samen met de andere cliënten die lid zijn.
Hier krijg je een kwalitatief betere behandeling en een geoptimaliseerd beleid voor terug. Ook mag je als bedankje een cadeautje uit onze webshop uitzoeken.

Solliciteer Direct!

Vacature GZ psycholoog

Wil je lid worden? Dat kan! Voorwaarde is wel dat je momenteel in behandeling bent bij Welbewust Psycholoog. Ga je tijdens je lidmaatschap uit behandeling? Dan mag je 6 maanden na afronding van het traject deel uit blijven maken van de cliëntenraad.

Sollicitatieformulier Lid Clientenraad

    Neem voor meer informatie contact met ons op via info@welbewustpsycholoog.nl.