Kom Bij Ons Werken.

Wij Hebben Zeven Vacatures.

Vacature Lid Clientenraad

Vacature: Word lid van onze cliëntenraad!

Heb jij ideeën of tips over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Lijkt jou het fijn om eens samen te komen met andere cliënten binnen onze praktijk? En samen te discussiëren over hoe wij ons beleid kunnen optimaliseren? Wil jij graag een steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van onze behandelingen?

Solliciteer dan als lid van de cliëntenraad!

pexels-fauxels-3184660

Wat is de clientenraad?

De cliëntenraad bestaat uit een groep cliënten die af en toe samenkomen om te praten over de behandeling die zij krijgen bij Welbewust Psycholoog. Tijdens deze bijeenkomsten wordt onder andere besproken hoe deze behandeling ervaren wordt, wat prettig is aan de behandeling en wat eventueel anders zou kunnen.

Functieomschrijving en beloning

Wij hechten er veel waarde aan dat cliënten inspraak hebben in de manier waarop wij onze werkzaamheden organiseren. Zodra jij je aansluit bij de cliëntenraad draag je bij aan de bevordering van de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast kun je, door met andere cliënten in contact te komen en ervaringen te delen, steun en herkenning bij elkaar vinden.

Als je lid wordt, kom je eens per half jaar naar een bijeenkomst waar het overleg plaats zal vinden, samen met de andere cliënten die lid zijn.

Hier krijg je een kwalitatief betere behandeling en een geoptimaliseerd beleid voor terug. Ook mag je als bedankje een cadeautje uit onze webshop uitzoeken.

Solliciteer direct

Wil je lid worden? Dat kan! Voorwaarde is wel dat je momenteel in behandeling bent bij Welbewust Psycholoog. Ga je tijdens je lidmaatschap uit behandeling? Dan mag je 6 maanden na afronding van het traject deel uit blijven maken van de cliëntenraad.

Solliciteer door een e-mail te sturen naar info@welbewustpsycholoog.nl, waarin staat dat je lid wilt worden van de cliëntenraad.

Heeft u vragen?

Wij werken met terugbel afspraken. U kunt een voicemail achterlaten of via het contactformulier een terugbel afspraak maken.

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Bekijk onze website en informeer jezelf over WelBewust Psycholoog Utrecht.