Kom bij ons werken.

Wij Hebben Zeven Vacatures.

Vacature GZ-psycholoog Online Therapie via Beeldbellen

Bepaal je eigen werktijden

Ochtend - middag - avond 

Resultaat gerichte Cliënten

Studenten & Young Professionals 

Locatie onafhankelijk

Werk vanuit Huis

Direct Inzetbaar

Je kan zo snel mogelijk beginnen

Functie omschrijving

Vacature GZ-Psycholoog online therapie via beeldbellen voor ZZP GZ-psycholoog, het gaat om behandelingen in Basis GGZ en Specialistische GGZ aan volwassenen vanaf 18 jaar, waarvan een groot deel van de populatie hoogopgeleide studenten, afgestudeerden en starters is. Wij zijn een jonge dynamische praktijk in hartje Utrecht (Janskerkhof) en met een tweede vestiging in Leidsche Rijn.

Als GZ-psycholoog Online Therapie, voer je de gehele behandeling uit via beeldbellen vanuit je eigen locatie.

Vacature GZ psycholoog utrecht

Populatie cliënten

De populatie die zich bij ons aanmeldt bestaat uit 70% jongvolwassenen (tussen 18 en 35 jaar oud) en hoogopgeleiden. Wij hebben goede samenwerkingen met de Studenten huisartsenpraktijken op de Uithof en Janskerkhof. Daarnaast worden studenten direct vanuit de Universiteit van Utrecht en de Hogeschool van Utrecht naar ons doorverwezen.

De tweede vestiging is gevestigd in de Vinex wijk het Zand (Leidsche Rijn) aan het Máximapark. Daar zien we dat er veel jonge ouders en (jong)volwassenen hun weg naar ons vinden. Tevens veel hoogopgeleiden die doorgaans gemotiveerd zijn om aan hun vraagstukken te werken.

Bedrijfsprofiel

WelBewust Psycholoog Utrecht is een groeiende psychologiepraktijk in Utrecht. Wij bieden behandelingen in de Generalistische Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ aan volwassenen vanaf 18 jaar.

Wij zijn een jong en ambitieus team, klantvriendelijk, resultaatgericht en vernieuwend. We werken niet met wachtlijsten; je kan bij ons terecht op het moment dat het nodig is. Aansluiten bij de cliënt, het bewerkstelligen van een structurele verandering en verhogen van welbevinden voor onze cliënten staat centraal. Er wordt gewerkt met online therapie en beeldbellen, CGT, EMDR, COMET, positieve psychologie, mindfulness en groepstherapieën.  Vacature Gz-psycholoog online therapie via beeldbellen.

vacature gz psycholoog

 Functie eisen:

 • GZ-psycholoog.
 • BIG-geregistreerd.
 • Enthousiast, klantgericht, pro-actief, doelgericht.
 • Goed zelfstandig kunnen werken.
 • Ervaring met werken in de GBGGZ en SGGZ.
 • Kennis van Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en E-health is een vereiste.
 • Ervaring met positieve psychologie en/of ACT  is een pré.
 • Buiten kantooruren werken, in de avonduren en/of op zaterdag.
 • Affiniteit met werken met studenten en daarmee gepaard gaande problematiek.
 • Engelstalige therapie kunnen bieden.
 • Aanpakker en positief ingesteld.
 • Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (als je als zzp solliciteert)

 

Aanbod

 • Jonge, dynamische werkomgeving.
 • Collegiale werksfeer in de praktijk.
 • Zelfstandig verrichten van intakegesprekken.
 • Schrijven en toelichten van rapportages, advisering en behandelplannen.
 • Voeren van adviesgesprekken en therapiegesprekken.
 • Werkzaam zijn als regiebehandelaar.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Beloning:

 • Salaris Marktconform CAO GGZ.
 • ZZP vergoeding Marktconform.
 • Mogelijkheid voor zowel ZZP als loondienst.

Per Direct Inzetbaar

Voor online therapie zoeken we iemand voor minimaal 8 uur per week. Met mogelijkheid om op termijn naar 20 tot 36 uur te groeien.

Wij zoeken iemand met de intentie zich voor langere tijd aan de praktijk te verbinden. In ieder geval 1 jaar, bij voorkeur minimaal 2 jaar tot onbepaalde tijd.

Proeftijd 2 maanden.

Locatie vacature GZ-Psycholoog Online Therapie via Beeldbellen

vacature-gz-psycholoog-online-therapie-beeldbellen

Vanuit je eigen huis werken, wanneer het jou uitkomt. Zolang je in een aparte kamer zit die afsluitbaar is en je een goede internetverbinding hebt, is dat geen probleem.

vacature-gz-psycholoog-online-therapie-beeldbellen

Moet je naar het buitenland omdat je partner voor werk moet reizen? Of vind je het leuk om tijdelijk ergens anders te wonen? Zolang je een goede internetverbinding hebt, kan dat.

vacature-gz-psycholoog-online-therapie-beeldbellen

Heb je een eigen praktijk en wil je een aantal uur extra werken? Met beeldbellen bepaal jezelf wanneer je je agenda extra wilt aanvullen met sessies.

Psycholoog op afstand

Zorg op afstand is een relatief nieuw concept. Veel ggz-instellingen komen niet veel verder dan pilots. Dit heeft vooral te maken met de verankering van het nieuwe zorgconcept in de organisatie. Processen moeten hierop worden aangepast.

Training is nodig om medewerkers te leren omgaan met speciale software. Maar ook vragen als, 'hoe communiceer je via je laptop?' zijn bijvoorbeeld van belang. Dit geeft een andere dimensie dan wanneer je als psycholoog tegenover een cliënt zit.

Voor deze vacature hebben wij ongeveer twee jaar geïnvesteerd in Online Therapie via Beeldbellen door een GZ-psychooog. Hiervoor hebben documentatie ontwikkeld en jij zult in online therapie via beeldbellen worden begeleid en getraind. Zowel over hoe je de software moet gebruiken als hoe je als psycholoog een sessie effectief kunt uitvoeren.

Zowel de GZ-psycholoog als de cliënt krijgt begeleiding voordat het traject met beeldbellen start. Vacature Gz-psycholoog online therapie via beeldbellen.

vacature-gz-psycholoog-online-therapie-beeldbellen

E-health geïntegreerd behandelaanbod

E-health behandeling is een online behandeling ter aanvulling binnen de online therapie behandeling, voor verschillende klachten en therapievormen. Buiten de sessies om kan de cliënt actief met de klachten en therapie bezig zijn. Deze interactieve methode maakt de behandeling flexibel, toegankelijk en effectief. Vacature Gz-psycholoog online therapie via beeldbellen. 

vacature-gz-psycholoog-online-therapie-beeldbellen

Beeldbellen met de psycholoog

Beeldbellen is tevens een vorm van E-health waarbij er sprake is van online face-to-face contact tussen jou en cliënt. We gebruiken beveiligde software die enkel voor deze vorm van psychologische hulpverlening is ontwikkeld. Online therapie via beeldbellen is locatie-onafhankelijk voor zowel de psycholoog als de cliënt. Vacature Gz-psycholoog online therapie via beeldbellen. 

Flexibele werktijden

Wij werken zowel tijdens kantoortijden als op avonden en zaterdagen. Als online psycholoog vragen we je minimaal 8 uur per week voor 6 maanden vast beschikbaar te zijn. Je mag natuurlijk zelf je rooster bepalen.

Digitaal Sterk

Wij werken met een zorgmanagement systeem en EPD (elektronisch patiënten dossier) dat het primaire proces ondersteunt van registratie, workflow en cliëntvolgsysteem. Deze software is op maat ingesteld en aangepast op WelBewust Psycholoog.

Binnen de praktijk wordt tevens gebruik gemaakt van een beveiligde digitale Cloud software voor de zakelijke e-mail, videovergaderingen, cloudopslag en het delen van bestanden.

Binnen de beveiligde cloud kunnen bestanden en/of mappen aangemaakt worden. Eveneens wordt het uploaden van mappen en bestanden van de eigen opslag ondersteund, zoals Office-documenten, PDF-formulieren en foto’s.

Standaarden en certificering
Toezichthouders verwachten een onafhankelijke controle van de maatregelen op het gebied van beveiliging, privacy en naleving. De Cloud software die wij gebruiken worden regelmatig door verschillende onafhankelijke externe partijen gecontroleerd om dit te waarborgen.

Het EPD werkt volgens de internationale W3C standaard en is zeer toegankelijk, eenduidig en klantvriendelijk. Bovendien is het goedgekeurd voor ISAE3402 type 2 verklaring voor de correctheid van declaraties.

Het EPD voldoet aan de eisen van NEN7510, als informatiebeveiligingsnorm in de zorgsector in Nederland. De hosting heeft ook een NEN7510 certificering. Dit maakt het mogelijk om tot op detailniveau bevoegdheden toe te kennen aan gebruikers (multi tenant). Iedere behandelaar bij WelBewust Psycholoog heeft alleen en uitsluitend toegang tot wat hij of zij daadwerkelijk mag inzien of bewerken.

De Cloud software voldoet aan de volgende ISO en ISAE normen:

 • ISO 27001 is een van de meest erkende, internationaal geaccepteerde onafhankelijke veiligheidsnormen.
 • ISO 27017 is een internationale praktijknorm voor informatiebeveiligingsfuncties van cloudservices, gebaseerd op ISO/IEC 27002.
 • ISO 27018 is een internationale praktijknorm voor de bescherming van persoonlijk identificeerbare informatie (PII) in openbare cloudservices.
 • SSAE16 / ISAE 3402 (SOC 2/3) definieert vertrouwensprincipes en criteria voor beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit en vertrouwelijkheid.

Als GZ-Psycholoog word je bij ons op de website gepubliceerd

1200+ bezoekers uit Utrecht per maand

Gemiddeld bezoek van 3 min. per bezoeker

Website wordt wekelijks bijgehouden

Wij investeren in vindbaarheid op het internet

De website wordt offline en betaald gepromoot 

Collega's ter ondersteuning van jouw werkzaamheden

Deze groep is tevens verantwoordelijk voor alle praktische zaken, denk aan het onderhouden van de praktijkruimtes bijvoorbeeld. We investeren tevens veel in het onderhouden van relaties en contacten. Hiervoor zijn we bijvoorbeeld aanwezig op zoveel mogelijk beurzen, psychologie gerelateerde evenementen, seminars, bijeenkomsten en borrels. Onze inzet wordt gereflecteerd in de hoeveelheid verwijzingen, die jaarlijks ongeveer 80 verschillende verwijzers telt.

psycholoog Utrecht

Praktijkhoudster M. Kamphuis

Zij kan je helpen met alle praktische en therapie inhoudelijke vraagstukken.

psycholoog utrecht

Office Manager A. Visser

Zij kan je helpen met alle praktische zaken rondom de administratie en planning.

Psycholoog Utrecht

Manager M. Wahab

Hij kan je helpen met je boekhouding, digitale ondersteuning en HR zaken.

psycholoog utrecht

Administratie E. van Hulst

Zij kan je helpen met alle praktische zaken rondom de administratie en planning.

Verschillende werkzaamheden die van de psycholoog overgenomen worden

Algemeen

 • Organisatie en optimaliseren software: ECD, e-health, SVR
 • Organiseren en onderhandelen contracten met zorgverzekeraars
 • Implementeren wet- en regelgeving en voorwaarden
 • Aanvraag en behoud Keurmerk Basis GGZ
 • Handleidingen en richtlijnen opstellen tbv efficiëntie in werken
 • Onderhouden contacten verwijzers
 • Bijhouden website
 • Communicatie materiaal voor clienten
 • Promotie materiaal ontwikkelen
 • Financiele Administratie
 • Declaraties
 • Human resources
 • Organisatie en uitvoeren van nazorg activiteiten, zoals workshops en trainingen
 • Research and Development - nieuwe ontwikkelingen binnen GGZ

Aanmelding cliënt

 • Eerste contact met cliënt
 • Informeren basisvoorwaarden praktijk en traject
 • Inschrijving ECD
 • Verwijsbrief innemen en verwerken
 • Controleren van zorgpas en ID
 • Inplannen intakegesprek
 • Afspraakbevestiging sturen

Bijkomende administratie

 • Doorvoeren van afmeldingen
 • Direct op korte termijn vervanging zoeken en inplannen in agenda
 • Verzoeken voor informatie verstrekking versturen
 • Verzoeken van behandelaren over cliënten verwerken
 • Agenda psycholoog bijhouden en aanvullen

Intake en indicatiestelling

 • ROM afnemen en registreren
 • Verwijsbrief innemen en verwerken
 • Intakegesprek
 • Opstellen behandelplan en behandelovereenkomst
 • Opstellen huisartsbrief
 • Inplannen eerste afspraak behandelaar

Tijdens behandelingen

 • Versturen huisartsbrief
 • Cliëntcontact in het kader van verplaatsen van afspraken
 • Vragen van cliënten antwoorden
 • Aanleveren ROM-scores bij SVR per behandelaar
 • Versturen facturen no shows

Afronding

 • Controleren volledigheid en juistheid dossier en gegevens/documenten
 • Declaratie zorgtraject
 • Versturen huisartsbrief
Vacature GZ psycholoog utrecht

Als ZZP'er bij WelBewust Psycholoog

Je hebt de knoop doorgehakt: je wilt als een ZZP'er reageren op de vacature GZ-psycholoog. Een spannende tijd! Vrijheid, flexibiliteit: dat zijn de mooie kanten van werken als zelfstandige. Maar als ZZP’er moet je ook zélf je geldzaken regelen. Wat moet je regelen voor je ZZP-schap? Wij helpen je graag om goed van start te gaan.

Werken bij WelBewust Psycholoog is zelfstandig werken in een team. Wij helpen je graag om zoveel mogelijk zelfstandig met je werk uit de voeten te kunnen.

Denk aan: Verzekeringen, Boekhouding, KvK, Aangiftes, Time-management etc.

Vacature GZ-psycholoog online therapie via beeldbellen.

Korting Gespecialiseerde Boekhouder

Psychologen die met ons werken kunnen met een hoge korting de boekhouding via WelBewust Psycholoog organiseren.

Vaste Opdrachtgever

Wij zijn met veel plezier een van je vaste opdrachtgevers voor bepaalde tijd. Relaties die wij aangaan zijn meestal voor 2 jaar en langer.

Solliciteer Direct

Ben jij zelfstandig, initiatiefrijk, innovatief, positief ingesteld en een aanpakker? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel?

 

Dan nodigen wij je van harte uit om zo snel mogelijk te reageren op de vacature GZ-psycholoog online therapie.

Stuur je motivatie en CV naar psycholoog@welbewustpsycholoog.nl, o.v.v. vacature GZ-psycholoog online therapie.

De sollicitatieprocedure verloopt bij ons in de volgende fases:

 1. Bestuderen van je CV en motivatie
 2. Telefonische intake om de eerste wensen en verwachtingen af te stemmen
 3. Kennismakingsgesprek (eerste sollicitatiegesprek)
 4. Bij wederzijdse positieve indruk: tweede sollicitatiegesprek - bellen referenties
 5. Start proefperiode.

We beginnen met de eerste fase direct bij het ontvangen van je sollicitatiebrief. Dus wees er op tijd bij!

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Maaike Kamphuis via: 030-2074447 of psycholoog@welbewustpsycholoog.nl .

Vacatures bij WelBewust Psycholoog

Psycholoog-leidscherijn-zand
GZ-Psycholoog

Vacature   GZ-Psycholoog

vacature-gz-psycholoog-online
GZ-Psycholoog Online therapie

Therapie via Beeldbellen, door heel Nederland

Vacature psycholoog Utrecht
Basis Psycholoog

Vacature Basis Psycholoog.

Psycholoog Utrecht
Klinisch Psycholoog

Vacature Klinisch Psycholoog.

vacature-administratief-medewerker
Administratief Medewerker

Vacature voor Administratief Medewerker.

stage-online-marketing
Stage Online Marketing

Vacature voor stage online marketing in Utrecht

psycholoog Utrecht
GZ-psycholoog Werkend Leren Eigen Praktijk Opzetten

Vacature Trainingstraject voor het opzetten van eigen praktijk 

Heeft u vragen?

Wij werken met terugbel afspraken. U kunt een voicemail achterlaten of via het contactformulier een terugbel afspraak maken.

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Patiënt Doorverwijzen

Als huisarts of POH-GGZ kunt u een patiënt direct doorverwijzen. Klik hier om naar het verwijsformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan. Verwijzen kan tevens via ZorgDomein of Ksyos.

Bekijk onze website en informeer jezelf over WelBewust Psycholoog Utrecht.