Zoekt u een psycholoog in Utrecht?

WelBewust Psycholoog Utrecht is een psychologiepraktijk voor Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ. Wij bieden behandeling voor psychische klachten. We maken gebruik van twee locaties in Utrecht. In het centrum van Utrecht en in Utrecht Leidsche Rijn. Tevens bieden we online behandelingen via beeldbellen aan. Ook behandelen wij psychische klachten gerelateerd aan lichamelijke klachten. Verder bieden we psychologische ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling. Bij ons zijn (jong)volwassen vanaf 18 jaar welkom.

Bedrijfspsycholoog die aantekeningen maakt met een cliënt tijdens een therapiesessie
Bedrijfspsycholoog, Werkpsycholoog

Team

Psycholoog Utrecht

Massy Wahab

Praktijkhouder & Coach

psycholoog Utrecht

Samed Dagli

Administratief Medewerker

psycholoog utrecht

Anna Visser

Manager

question

Vacature

Administratief Medewerker

Psychologen WelBewust Psycholoog Utrecht

M. Kamphuis, Praktijkhoudster en GZ-psycholoog
A. Sivarajah, GZ-psycholoog
F. Zeven, Psycholoog
B. Bottenberg, GZ-psycholoog i.o.
S. Duin, GZ-Psycholoog
A. Henneveld, Klinisch psycholoog
R. Luijten, GZ-psycholoog
A. Martis, Psycholoog
psycholoog Utrecht
S. Peroz , Psycholoog
V. Ahlers, GZ-psycholoog
E. Witteveen, Psycholoog
G. Duits, GZ-psycholoog
Y. Korevaar, GZ-psycholoog
A. Sookhoo, Psycholoog
L. Aziz, GZ-psycholoog
S. Sep, GZ-psycholoog
M. Smit, GZ-psycholoog
E. Van Es, GZ-psycholoog
B. van Eerde, Psycholoog
M. Raaijmakers, Psychotherapeut
Nina Tomassen, GZ-psycholoog
H. Arzomand, GZ-psycholoog

Visie & missie

Kwalitatief hoogstaande zorg, innovatief behandelen en zo kort als mogelijk.

Visie cliënten

We gaan hierbij uit van de eigen kracht en kwaliteiten van cliënten en eigen zelfgenezend vermogen. Alles is al in je aanwezig. We sterken het positieve en functionele dat er al is en zetten dit tevens in om het disfunctionele te doorbreken en veranderen. Dit betekent dat wij je tools en handvatten aanleren om je eigen te maken en te kunnen voortzetten na een behandeltraject.

Persoonlijke benadering, behandeling op maat en goede matching met een behandelaar vinden wij van groot belang. Dit betekent dat we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en aansluiten bij diens doelen. We hechten waarde aan een goede behandelrelatie tussen de cliënt en psycholoog en stemmen behandelmethoden af op de persoon. Wij werken hierbij met de meest effectieve en efficiënte behandelmethodieken en zetten hierbij nieuwste technieken, zoals digitale zorg, in. Niet alleen gericht op het verminderen van klachten, maar het verbeteren van de kwaliteit van leven, bewustwording, zelfinzicht en meer controle over je eigen leven, op de lange termijn.

Leren hoe je zelf met je klachten, je gedachtegang (mindset) en inrichting van je leven kan omgaan en daarmee controle over je eigen leven hebt.

Visie praktijk

WelBewust Psycholoog wil een wezenlijke bijdrage leveren aan het bevorderen van de mentale gezondheid van mensen op een structureel niveau. De praktijk streeft ernaar een vlotte organisatie te zijn met goed opgeleide professionals. Bovendien biedt de praktijk de hoogste kwaliteit en de meest innovatieve en wetenschappelijk gefundeerde behandelmethoden aan. Naar de mening van de praktijkleiding moet zorg toegankelijk, persoonlijk, op maat, betaalbaar en gericht op de toekomst zijn. Wij willen iedere relatie inspireren met onze visie en geloven in het delen van kennis en ervaring.

 

Missie

WelBewust Psycholoog Utrecht staat voor een persoonlijke benadering, innovatieve zorg en kwaliteit volgens de laatste wetenschappelijke standaarden, op maat voor de cliënt, met als basis de meest effectief gebleken behandelmethoden.

Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Met opties voor online behandeling en flexibele praktijk uren, kan dit waar en wanneer iemand daar behoefte aan heeft; in de praktijk, vanuit de eigen omgeving, zowel overdag, of buiten de kantooruren. Wij beogen niet alleen de klachten te reduceren, maar ook een positieve mentale gezondheid te bevorderen en daarmee een structureel resultaat in de geestelijke gezondheid te bewerkstelligen en terugval daarbij te voorkomen. Laagdrempeligheid en geen wachtlijsten vinden we daarbij essentieel.

Kwaliteit

Kwaliteit

WelBewust Psycholoog streeft naar een hoge kwaliteit van zorg. Wij werken volgens de geldende kwaliteitsstandaarden binnen de GGZ, de multidisciplinaire richtlijnen en de beroepscode van het NIP (Nederlands instituut van Psychologen). Regiebehandelaars verbonden aan de praktijk (GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten) zijn ingeschreven in het BIG-register(register van de overheid van Beroepen in de Gezondheidszorg). In de praktijk worden ook medebehandelaars bij behandelingen ingezet, die de behandeling uitvoeren onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar.

WelBewust Psycholoog heeft een kwaliteitsstatuut opgesteld en geopenbaard. Dit kwaliteitsstatuut borgt dat de psychologen bewerkstelligen dat de juiste hulp, op de juiste plaats en door de juiste zorgprofessional, binnen een professioneel en kwalitatief verantwoord netwerk, wordt geleverd. Klik hier voor het kwaliteitsstatuut van de praktijk.

De praktijk voldoet tevens aan het Keurmerk Basis GGZ.

WelBewust Psycholoog Utrecht is door cliënten gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8,2.
Dit is het rapportcijfer dat zij geven aan de behandeling, op een schaal van 0-10; 0 is 'heel erg slecht', 10 is 'uitstekend'. De score is gemeten middels de CQ-index, een vragenlijst voor cliënttevredenheid, op basis van 482 deelnemers vanaf 1 januari 2022 tot 1 januari 2023.

Uit het rapport komen de volgende scores naar voren:

- Bejegening: 4,8 (op een schaal van 1-5; 1 is 'nooit', 5 is 'altijd'). Bestaande uit de volgende vragen;

  • Hebben uw behandelaar(s) u serieus genomen?
  • Hebben uw behandelaar(s) u dingen op een begrijpelijke manier uitgelegd?

- Samen beslissen: 4,5 (op een schaal van 1-5; 1 is 'nee', 5 is 'ja helemaal'). Bestaande uit de volgende vragen;

  • Heeft u informatie gekregen over de behandelingsmogelijkheden die er voor uw klachten zijn?
  • Is met u besproken welke resultaten u van de behandeling kunt verwachten?
  • Heeft u informatie gekregen over zelfhulpprogramma’s, cliëntondersteuning, en/of patiëntenverenigingen?
  • Heeft u mee kunnen beslissen over een bepaalde vorm van behandeling?

- Uitvoering behandeling: 4,2 (op een schaal van 1-5; 1 is 'nee', 5 is 'ja helemaal'). Bestaande uit de volgende vragen;

  • Is de behandeling naar uw mening de juiste aanpak voor uw klachten geweest?
  • Is de behandeling naar uw wens uitgevoerd?

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

Heeft u vragen?

Vraag een terugbelverzoek aan door op de knop hieronder te klikken!

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u weten welke therapieën wij u kunnen bieden?