Aanmelden voor therapie

Aanmelden voor therapie

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor therapie bij een psycholoog in Utrecht

Direct aanmelden

 

Past WelBewust Psycholoog bij u? U kunt zich direct aanmelden voor therapie bij een psycholoog in Utrecht. Afspraken buiten kantooruren zijn tevens mogelijk.

 

Informatie over behandelmethoden

 

Om u wat meer kennis te geven over de behandelmethoden binnen WelBewust Psycholoog, hebben we de verschillende therapieën en voor- en nadelen hiervan voor u op een rij gezet.

 

Soorten Behandelingen bij Welbewust Psycholoog Utrecht

Voordat u zich gaat aanmelden voor een psycholoog in Utrecht. Kunt u hieronder een tabel over de verschillende behandelingen zien. Deze worden aangeboden binnen WelBewust Psycholoog. Zoals hieronder is aangegeven, kunt u op verschillende manieren uw therapie volgen. Zo kunt u gebruik maken van online contact met uw psycholoog. Ook kunt u individueel uw psycholoog op de praktijk ontmoeten of kunt u deelnemen aan groepstherapie op onze praktijk. Hieronder staat aangegeven welke therapie bij welke behandelwijze past. Bij ons gehele aanbod passen wij de kwaliteitsstandaarden binnen de GGZ toe. Meer informatie over de therapieën vind u hier.

Op de praktijk

Cognitieve Gedragstherapie


Mindfulness based Cognitieve Gedragstherapie


Positieve Psychologie


EMDR


COMET


Acceptance and Commitment Therapy


 

Beeldbellen

Cognitieve Gedragstherapie


Mindfulness based Cognitieve Gedragstherapie


Positieve Psychologie


EMDR


COMET


Acceptance and Commitment Therapy


 

Groepstherapie

Cognitieve Gedragstherapie


Mindfulness based Cognitieve Gedragstherapie


Positieve Psychologie


 

Alle voordelen op een rij

In onderstaande tabel is een overzicht gemaakt van de belangrijkste voor- en nadelen van de verschillende behandelwijzen die wij aanbieden binnen WelBewust Psycholoog. Bij een vinkje is dit aan de orde bij de betreffende behandelwijze. Bij een kruisje niet. Zo ziet u gemakkelijk wat bij u past. En kunt u dit eventueel aangeven tijdens het aanmelden voor een psycholoog in Utrecht. Wilt u eerst meer lezen over online therapie? Klik hier.

Beeldbellen Op de praktijk Groepstherapie
Locatie onafhankelijk Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Flexibele agenda Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Tijd besparen Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Beveiligde software Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Via laptop/tablet Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Internetverbinding Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Behandeling in persoon Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Geen reistijd Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Geen wachttijd Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Begeleiding E-health Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Geen reiskosten Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Tevreden cliënten Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht
Online EMDR- runningtherapie -Online Therapie via Beeldbellen - Psycholoog Utrecht Psycholoog Utrecht vergoeding Werkwijze Psycholoog Utrecht Bokstherapie

Meld u nu aan bij WelBewust Psycholoog Utrecht

Bent u geïnteresseerd om bij ons een afspraak te maken? Klik dan op 'Direct aanmelden' hier naast om het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht in te vullen.

Ervaringen van cliënten

Deze mensen gingen u voor. Zie hier ervaringen van cliënten die een traject hebben doorlopen met WelBewust Psycholoog. Deze cliënten hebben hun toestemming gegeven om hun ervaringen te delen met u. Zodat u zich kan aanmelden voor de meest geschikte psycholoog in Utrecht voor u.

Vrouw, 27 jaar

De gesprekken met de psycholoog waren erg fijn. Ze is erg professioneel en kundig, maar ook erg ontspannen en gezellig. Je voelt je serieus genomen en erg op je gemak. Halverwege de behandeling zijn we overgestapt op videogesprekken. Ook deze waren erg prettig. Deze gesprekken voelde niet anders dan de live gesprekken.

Vrouw, 20 jaar

Ik heb met veel plezier mijn therapie met behulp van beeldbellen afgerond. Ik was, voordat ik begon, erg benieuwd hoe de gesprekken zouden lopen. Zelfs met de videogesprekken voelde ik direct een connectie en vertrouwen tussen mij en de psycholoog. Ik hoefde geen reistijd in mijn planning in te rekenen, wat goed uitkwam met een druk rooster. Dankjewel WelBewust Psycholoog Utrecht!

Man, 27 jaar

WelBewust psycholoog helpt je oplossingsgericht denken op een fijne rustige manier. Drie kwartier per sessie vliegt voorbij, maar je kunt daarna weer met sprongen vooruit. Uiteindelijk hadden we meer dan de helft van de behandelingen minder nodig om weer helemaal op de goede weg te komen. Aanrader!

Vrouw, 31 jaar

Na twijfels ging ik naar de huisarts in Utrecht voor psychische klachten en meldde me aan bij WelBewust Psycholoog. In het begin was beeldbellen wennen, maar nu ben ik positief! Sessies kunnen buiten kantooruren plaatsvinden, dus ik hoef mijn werk niet te onderbreken en kan ontspannen mijn behandeling volgen. Het is ook fijn om in mijn vertrouwde omgeving te zijn. Ideaal voor drukke banen!

Man, 44 jaar

Een aantal momenten in de therapie waren goud waard. Ik voelde me soms twee weken rot en na een sessie bij WelBewust Psycholoog wist ik hoe het moest aanpakken. Ik had een erg goede klik met de psycholoog. Dat was voor mij heel belangrijk, want ik geloof dat de therapie daardoor werkt of niet. De psycholoog is lief en daarnaast duidelijk en concreet, niet te wollig. Ze heeft mijn leven veranderd. Niet alleen van mij, maar van mijn hele gezin, doordat het met mij beter gaat.

Vrouw, 20 jaar

Super behandeling! Alle druk en bijkomstigheden van het fysiek naar een behandeling gaan zijn verdwenen. Ik heb de behandelingen via videobellen als ontzettend prettig ervaren.

Vrouw, 29 jaar

De behandeling was erg prettig en psycholoog erg meelevend en professioneel. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en daarop werd de therapie ingepast. Wanneer ik dat buiten de reguliere afspraken nodig had, was contact met de psycholoog mogelijk en hielp ze me op afstand via beeldbellen. Zodat ik zelf weer verder kon. Dat heb ik als enorm prettig ervaren.

Vrouw, 28 jaar

Erg prettig om tijdens en na de behandeling via E-health toegang te hebben tot online oefeningen en de mogelijkheid te hebben via beeldbellen in contact te zijn met mijn behandelaar.

Vrouw, 36 jaar

Na bijna een jaar te hebben rond gelopen met mijn klachten ben ik door de praktijkpsycholoog van mijn huisarts doorverwezen naar Welbewust. Bregje heeft me ontzettend goed geholpen en er met een passende behandeling voor gezorgd dat het inmiddels veel beter met me gaat. Ik had van tevoren niet verwacht dat mij dit zo zou helpen! Doordat we iedere twee weken een sessie hadden, had ik voor mijzelf ook een goede stok achter de deur om tussentijds aan de slag te gaan.

Aanmeld procedure

Bij WelBewust Psycholoog geld een aanmeldwachttijd van 1-2 weken en een behandelwachttijd van 1-3 weken.

Afspraken kunnen plaats vinden door de week en buiten kantooruren. Alle dagen en tijden zijn mogelijk in overleg. Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan uw wensen.

U kunt zich aanmelden voor een psycholoog op advies van uw huisarts, POH-GGZ (praktijkondersteuner van de huisarts) of een andere verwijzer zoals een arbo/bedrijfs-arts. Als u zich op eigen initiatief aanmeldt vinden wij het belangrijk dat u met uw huisarts overlegt. Voor vergoeding van de behandeling door uw zorgverzekeraar is een verwijsbrief van de huisarts voor Generalistische Basis GGZ noodzakelijk.

Informatie over vergoedingen en afspraken vindt u onder Vergoeding. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een samenwerking en gaan graag met u aan de slag.
Aanmelden bij WelBewust Psycholoog in Utrecht kan telefonisch via telefoonnummer 030-2074447, of per e-mail via info@welbewustpsycholoog.nl. De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.45 en 17.00 uur. Bij geen gehoor kunt u een bericht achterlaten en bellen wij u zo snel mogelijk terug. U kunt altijd met ons overleggen over een verwijzing door de huisarts of over het hulpaanbod binnen de praktijk. Neem dus gerust contact op voor meer informatie.

Aanmelden Welbewust Psycholoog Utrecht
    Heeft u vragen?

    Vraag een terugbelverzoek aan door op de knop hieronder te klikken!

    Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.