GZ-psycholoog Milou Smit

GZ-psycholoog Milou Smit

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Milou Smit - GZ Psycholoog

Ik geloof in psychologische behandeling waarbij een goede werkrelatie op de eerste plek staat. Hierin ben ik gedreven om jou te begeleiden in het oplossen van je probleem. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en naar jou als persoon. Daarom geloof ik in een afgestemde behandeling op maat, die ook past bij jouw specifieke vraag. Met een open, eerlijke visie streef ik dan ook naar een behandeling die bij jou past, en tegelijkertijd bewezen effectief is in de wetenschap. Samenwerken om iets te bereiken is wat mij hierin drijft.

Ik ben gestart met de opleiding psychologie in Utrecht, waarna ik de master Medische psychologie in Tilburg volgde. Daarin heb ik zowel geleerd over behandeling en diagnostiek bij psychologische problematiek, als grondslagen van de geneeskunde. De samenwerking tussen lichaam en geest staat hierin centraal; dat is dan ook iets waar ik heel erg in geloof. Ik denk dat gezondheid als geheel moet worden gezien. Na het afronden van deze master heb ik in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Ik heb gewerkt met kinderen, jongeren, (jong)volwassenen, en ouderen. Hierbij vind ik het betrekken van hun naasten ook vaak erg belangrijk. Je probleem heb je immers niet alleen! De mensen in je omgeving kunnen soms een rol spelen in het instandhouden van de klachten, maar ook in de oplossing.

Je kan bij mij terecht met verschillende problemen. Bijvoorbeeld; angst, stemmingsproblematiek of depressie, verwerking van een gebeurtenis, trauma, of negatief zelfbeeld. Ook weet ik dus veel van lichamelijke klachten, als gevolg of oorzaak van psychische klachten. Belangrijk bij het aanpakken hiervan vind ik ook jouw krachten. Want je hebt vaak meer in huis dan je denkt om je probleem aan te gaan! Hierbij geloof ik in een aanpak van de kern van het probleem, en ik zie dit graag in het geheel van jouw leven en verleden. Daarmee streven we naar een verbetering op lange termijn. Soms moet je iets nieuws leren om over de hindernis te kunnen nemen, soms moet je iets vinden wat je al in je hebt. Ik ga deze zoektocht graag met je aan!

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Therapieën

Acceptatie en Commitment Therapie

CGT

Positieve Psychologie

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Beschikbaarheid

Maandag

Dinsdag

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Therapieopties

 • Beeldbellen Online

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

Opleidingen

 

 • Bachelor Psychologie
 • Honours college Sociale Wetenschappen
 • Master Medische Psychologie
 • GZ-opleiding

Registraties en lidmaatschappen

 • NIP
 • NVGzP
 • BIG-nummer: 09932084225
 • AGB-code: 94113148

Talen

 

Nederlands  Nederlands

Engels  Engels

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Heeft u vragen?

Vraag een terugbelverzoek aan door op de knop hieronder te klikken!

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.