Visie & Missie

Visie & Missie

Kwalitatief hoogstaande zorg, innovatief behandelen en zo kort als mogelijk.

Psycholoog Utrecht

ONZE MISSIE

WelBewust Psycholoog Utrecht staat voor een persoonlijke en holistische benadering, waarbij innovatieve psychologische zorg wordt geboden met aandacht voor lichaam, voeding en levensstijl. We streven naar kwaliteit volgens de laatste wetenschappelijke standaarden en bieden behandelingen op maat voor elke cliënt, gebaseerd op de meest effectief gebleken behandelmethoden.

Onze aanpak is "zo kort als mogelijk en zo lang als nodig". We bieden opties voor online behandeling en flexibele praktijkuren, zodat cliënten kunnen profiteren van onze diensten op een tijdstip en locatie die aan hun behoeften voldoen - in de praktijk, vanuit hun eigen omgeving, zowel overdag als buiten kantooruren.

Ons doel is niet alleen om klachten te verminderen, maar ook om een positieve mentale gezondheid te bevorderen en daarmee duurzame resultaten te bereiken in de geestelijke gezondheid van onze cliënten, waarbij terugval wordt voorkomen. Laagdrempeligheid en het vermijden van wachtlijsten zijn voor ons essentieel.

Psycholoog Utrecht
Psycholoog Utrecht

VOOR CLIËNTEN

We gaan uit van eigen kracht en kwaliteiten, eigen zelfgenezend vermogen. Alles is al in je aanwezig. Lifestyle, sporten en voeding hebben invloed op je psychologie.

We versterken het positieve en functionele, doorbreken het disfunctionele. We leren je tools en handvatten voor zelfstandigheid na behandeling. Persoonlijke benadering, behandeling op maat, goede matching met behandelaar.

Werken vanuit jouw hulpvraag en doelen. Waarde hechten aan behandelrelatie, methoden afgestemd op persoon. Effectieve en efficiënte behandelmethodieken, inclusief digitale zorg.

Controle over je eigen leven door omgaan met klachten, mindset en levensinrichting. Verbetering van kwaliteit van leven, bewustwording en zelfinzicht op lange termijn.

Psycholoog Utrecht
Psycholoog Utrecht
Psycholoog Utrecht

VOOR WERKGEVERS

Wij geloven in de kracht van samenwerking en in het ontdekken van de passie in jouw professie, waardoor werk transformeert tot een bezoldigde roeping. Wij moedigen je aan om de potentieel en waarde in jouw collega’s te herkennen, terwijl je ook zorgt voor je eigen welzijn en daarvoor tijd reserveert.

Een aanzienlijk deel van ons leven wordt besteed aan werk, en het is dus cruciaal dat we hierin vreugde vinden. De huidige maatschappelijke perceptie dat werk een middel is voor inkomsten en geen bron van plezier, wordt door ons betwist. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je je werk leuk vindt, dit onmiddellijk leidt tot een verhoogde levenskwaliteit. De financiële compensatie die hieruit voortvloeit, wordt dan gezien als een bonus, en collega's worden beschouwd als steunpilaren die bijdragen aan het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

Wij vinden het belangrijk dat je stemming leert beheersen, zowel op de werkvloer als in je persoonlijke leven. Wij pleiten voor het bereiken van evenwicht tussen je professionele en persoonlijke leven, het verbeteren van je relaties, en het streven naar een gezondere levensstijl die compatibel is met je professionele verantwoordelijkheden en persoonlijke verlangens.Psycholoog Utrecht

VOOR PRAKTIJK

WelBewust Psycholoog wil een wezenlijke bijdrage leveren aan het bevorderen van de mentale gezondheid van mensen op een structureel niveau. De praktijk streeft ernaar een vlotte organisatie te zijn met goed opgeleide professionals. Bovendien biedt de praktijk de hoogste kwaliteit en de meest innovatieve en wetenschappelijk gefundeerde behandelmethoden aan.

We zijn trots op dat we een veilige haven zijn voor onze cliënten, een plek waar zij hun geestelijke gezondheid kunnen verbeteren. Onze holistische benadering van zorg omvat naast gevarieerde, multidisciplinaire behandelmethoden, ook de integratie van supplementen, levensstijl en sport om de behandelresultaten te versterken.

Wij geloven dat zorg toegankelijk, persoonlijk, op maat gemaakt, betaalbaar en toekomstgericht moet zijn. Ons doel is om elke relatie te verrijken met onze visie en we zijn overtuigd van het belang van kennisdeling en gezamenlijke ervaring.

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

U kunt hier de kwaliteistatuut van WelBewust Psycholoog vinden

Heeft u vragen?

Vraag een terugbelverzoek aan door op de knop hieronder te klikken!

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Samenwerking met partners is belangrijk voor onze psychologie kliniek om de kwaliteit van zorg te verbeteren en uitgebreidere diensten aan te bieden. Kwaliteitsborging zorgt voor veilige en effectieve zorg. Het Keurmerk Basis GGZ is een kwaliteitskeurmerk voor de basis GGZ dat aangeeft dat onze zorg voldoet aan hoge kwaliteitsstandaarden en dat we ons inzetten voor transparantie en continue verbetering. De HKZ-certificering is een keurmerk dat aangeeft dat we voldoen aan kwaliteitsnormen voor de zorgsector en dat we ons richten op het continu verbeteren van onze processen en diensten. De ISO 27001-certificering is een internationale standaard voor informatiebeveiliging die aangeeft dat we zorgvuldig omgaan met patiëntgegevens en ons inzetten voor de bescherming van vertrouwelijke informatie.

Kwaliteit Management

Keurmerk Basis GGZ

Information Security Management (ISMS)

Lidmaatschappen