Psycholoog Sultana Wahab Peroz

Psycholoog Sultana Wahab Peroz

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Sultana Wahab Peroz - Psycholoog

Ik ben Sultana Wahab Peroz; Ik ben op een jonge leeftijd met ons gezin naar Nederland gevlucht. Mijn ouders zijn geboren en getogen in Afghanistan en ik ben opgeroeid in Nederland. Leven met mijn ouders en het leven daarbuiten waren twee werelden die ik dagelijks samenbracht. Dat was niet altijd even makkelijk. Het leven binnen twee culturen heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Om die twee werelden de plek te geven die ze verdienden moest ik dicht bij mezelf blijven, goed om mij heen kijken, goed luisteren en me leren verplaatsen in anderen. Natuurlijk eerst thuis, maar ook daarbuiten. Daarom ben ik na het behalen van mijn Master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Nijmegen met veel passie begonnen als psycholoog bij een interculturele instelling. Ik heb ruime ervaring in het geven van behandelingen aan zowel jongeren als volwassenen met zeer uiteenlopende problematiek en verschillende culturen.

Als psycholoog straal ik rust uit en luister ik aandachtig naar jouw verhaal. Uit ervaring weet ik dat het niet helpt om het verhaal uit je te trekken. Juist door rustig te luisteren en me in te leven in jouw specifieke situatie, krijg jij aandacht voor jezelf. Die aandacht hebben we nodig om te reflecteren en beter inzicht te krijgen in jouw kracht. Jouw kracht zal zorgen voor de verandering die nodig is.

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Therapieën

CGT – Cognitieve Gedragstherapie

EMDR basis & verdieping

Narratieve Therapie (NET)

Grip op SOLK

Diagnostiek en behandeling bij volwassenen met autisme

Intake afnemen bij een intercultureel doelgroep

Suïcide preventie

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Beschikbaarheid

Maandag tot en met vrijdag

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Therapieopties

 • Beeldbellen Online

  0%
 • E- health

  0%
 • Groepstherapie

  0%

Opleidingen

 

 • GZ-Psycholoog I.O.
 • RINO
 • Master Klinische en Gezondheidspsychologie: Radboud Universiteit Nijmegen
 • Bachelor Psychologie: Universiteit van Tilburg

Registraties en lidmaatschappen

 • Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD)
 • Logo verklaring Psycholoog

Talen

 

Nederlands  Nederlands

Engels  Engels

Engels  Farsi

Engels  Dari

Nu Aanmelden

Wilt u een afspraak?
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.
Klik hier om naar het inschrijfformulier van WelBewust Psycholoog Utrecht te gaan.

bedrijfspsycholoog werkpsycholoog psycholoog utrecht

Heeft u vragen?

Vraag een terugbelverzoek aan door op de knop hieronder te klikken!

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.